Könyvelés Outsourcing

Teljeskörű könyvelés, pénzügyi- és számviteli jelentések készítése és adótanácsadás. Egyszerűen.

Az adózással kapcsolatos törvények folyamatosan változnak. Nehéz lépést tartani a követelményekkel. Tanácsadóink segítenek Önnek a törvényváltozások értelmezésében, valamint az Ön igényeinek megfelelő pénzügyi és számviteli riportok elkészítésében.

Az alapvető könyvelési feladatok mellett vezetjük és frissítjük a kapcsolódó nyilvántartásait és kimutatásait, elkészítjük a bevallásokat és benyújtjuk azokat az adóhatóság részére.

Könyvelési Szolgáltatások

Számviteli szolgáltatásaink keretében biztosítjuk a teljes könyvelési és adózási folyamatok ellátását. Mindez lehetővé teszi az Ön számára, hogy a vállalata fő tevékenységével összefüggő feladatokra koncentrálhasson.

Bővebben

Adózás

Magyarországon a számviteli és adótörvények bonyolultak és gyorsan változnak. A UCMS Group Hungary átvállalja Öntől a feladatot, elkészítjük adóbevallását és gondoskodunk a magyar jogban szereplő adótörvények betartásáról. Garantáljuk, hogy a társasági adó, áfa és egyéb bevallások, valamint számviteli jelentések pontosan és időben elkészüljenek.

Bővebben

Pénzügyi és Számviteli riportok

Elkészítjük Ön számára a pénzügyi és számviteli jelentéseket a kívánt sztenderdek szerint (IFRS, US GAAP, UK GAAP) az érvényes előírásoknak és az Ön igényeinek megfelelő formában.

Bővebben

Helyszíni megoldások igényre szabva – Könyvelés az Ön irodájában

Egy munkavállaló hirtelen távozása a könyvelési osztályról teljesen felboríthatja a munkafolyamatot egy vállalaton belül. Mi segítünk elkerülni az ilyen kellemetlen helyzeteket. Igény esetén biztosítjuk, hogy dedikált kollégáink helyszínen, az Önök irodájában lássák el a feladatot, illetve igény esetén állunk rendelkezésére a toborzás, kiválasztás, munkaerő kölcsönzés tekintetében is.

Bővebben

Adótanácsadás

Előkészítjük döntéseit, segítjük tájékozódását. Compliance csapatunk az Ön üzleti folyamatához, illetve a jogszabályok folyamatos változásához igazodva nyújt tanácsadási szolgáltatást könyvelési, adózási kérdésekben.

Bővebben

A UCMS Group Hungary könyvelési outsourcing szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy Ön a fontosabb dolgokra koncentráljon. Használja ki számviteli tapasztalatunkat

Néhány tény

  • Könyvelés és pénzügyi jelentéskészítés IFRS, US GAAP, UK GAAP és helyi sztenderdek szerint
  • Teljeskörű adó szolgáltatások, tanácsadással, jelentésekkel és adóhatósági beadásokkal együtt